Zygus 2 407 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) 1.Twój Nick:Zygi zabijaka2.Kto zawinił? (Admin/Gracz):Admin3.Nick admina/gracza który zawinił:Lukson4.IP/SID oskarżanego:-5.Data i godzina:21:576.Dowody (demko/screeny/świadkowie):świadkowie (Sobczakoo i Korcikoo) a jak będzie demko to dam demko7.Opis sytuacji:ten admin non stop kampi przy hostach na mapie cs_wiocha co jest denerwujące a go kilkakrotnie upomniałem ale on miał to gdzieś wiec nie będę czekał aż mu się skończy okres próbny i dopiero wtedy się wypowiem tylko teraz w skardze.A i w logach możecie sprawdzić,że potwierdził,że nadal będzie kampił. Edytowane 18 Listopada 2015 przez Zyguś 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobczakooo12 11 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korcikoo 52 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) Potwierdzam całą sytuacje W dodatku jak nie miałem admina to zgłaszałem mu cziterów i najwyraźniej zlekceważył to co mu pisze Edytowane 18 Listopada 2015 przez Korcikoo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Nię będę czekał już na koniec okresu próbnego. Lukson traci Admina za to, że: Nie śledzi działu "Prośby o UB" Nie przestrzega Regulaminu serwera Nie ogarnia Nie śledzi działu serwera (pewnie nawet nie wie, że została napisana na niego skarga) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Edytowane 19 Listopada 2015 przez NeO12 Poprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi