gicik krzys 414 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Nick: fam Link do SS: Wycinek z konsoli(bez IP)*: BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 29 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 1 hour , 52 minutes and 56 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Yoggi [AMXBans] Reason : ' [KSG] Uzytu dziwnego przycisku ' [AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 83.6.180.73 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check y Serwer: Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=23078 gram normalnie zmiana mapy ban nie mogę nic zrobić nie mój ban oczywiście ale na moje ip weszło nie chce czekać dwie h bo potem nikogo nie będzie sorki za kłopot i dziękuję Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile 2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) Dokonaj resetu modemu.Jeżeli nie pomoże to pobierz cs'a z sieci CS-classic. @@M@jki Zmień wersję cs'a na v43. Prosta i szybka opcja. http://forum.cs-classic.pl/topic/39568-dostałem-bana-nie-na-swój-nick-co-mogę-zrobić/ Edytowane 19 Listopada 2015 przez M@jki H@rdcor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi