Szumii 0 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Elo więc zacznę od tego iż jest to propozycja na serwer deathrun chodzi o to ,że powinno być coś takiego jak kolejka ;d niby ludzie piszą na czacie 1 itd ale rzadko kto się stosuje do tego chyba ,że jest admin jednak ,że nawet wtedy nie wszyscy się stosują oczywiście leci przeważnie ban ale po co tracić graczy? Przemyślcie to !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Grałem też trochę na takich serverach i według mnie kolejka to zły pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Zły działI niedługo dodam,tylko ogarnę jeszcze kilka rzeczy na cod 45kProszę mi przypomnieć za 3/4 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumii 0 Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Może i się bugowało ale to lepiej niż jak jesteś w TT i idzie na ciebie 5 osób naraz i bije ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaankes Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Jestem za wprowadzeniem kolejki ) Jako jedyny admin który wchodze jeszcze na DR, to banuje całkiem sporą grupke skracaczy... Szumii nie wchodzi, Tarcza nie wchodzi, to sa admini pf... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumii 0 Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 chlopie ^^ ja nie wchodze ^^a kolejka juz jest dawno nie ogarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi