Insane144 1 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Nick:InsaneLink do SS:Chciałbym dostać chociaż ssyWycinek z konsoli(bez IP)*:BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 253 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Insane [AMXBans] Reason : ' Czitowanie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 178.219.98.197 ' [AMXBans] =============================================== R_LoadSkys: Couldn't load gfx/env/dustrt.tga Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check Serwer: FFALink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=23260 Ban od Mr.Burgera nie wiadomo za co, niczym nie poparty Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.Burger 82 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Mam nagrane demka (http://www49.zippyshare.com/v/6ehyJ6HO/file.html) jest ich 4. Niestety nie mam czasu na rozpisanie ich, ale są one krótkie, więc myślę, że UBTeam nie będzie zły (na jednym demko, chyba jest to insane2 nie ma nic podejżanego) Pozdrawiam hot dog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insane144 1 Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 To miłego seansu życzę adminom, a Ty Burger pochyl głowę, wybaczam Ci boś tylko człowiekiem i mogłeś się pomylić Rychło mnie tylko odbanujcie bo gram tylko na tym serwerze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi