Korcikoo 52 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Gra ktoś w soccerstar na s7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Ja grałem, ale szybko się nudzi ;p Potem sprawdze czy konto działa, to do klubu będe mógł dołączyć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korcikoo 52 Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Jaki kunszt? Wiesz mozesz mi oddac albo dolacz do klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Sorry ;-; Zapomniałem napisać. Mam konto, ale na serwerze numer 6. Może mógłbyś się przerzucić ?;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywnosci Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi