polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 (edytowane) Witam. Chciałbym się dowiedzieć z jakiego powodu admin z mojego serwera stracił admina. Z eM mam dobry kontakt, więc telefonicznie czy po przez fb informuje mnie o swoich nieobecnościach. Tak samo było ponad tydzień temu, gdy poinformował mnie o swej nieobecności z powodu takiego, że ma własną firmę i musiał poświęcić więcej czasu niż zwykle. Jego GT (http://www.gametracker.com/player/eM%20aka%20Emdzej/31.186.82.184:27691/) nie jest jakieś słabe mimo zgłoszonej do mnie nieobecności. Chciałbym również na przyszłość prosić o wcześniejszy kontakt ze mną, jeżeli chcecie odebrać mi admina. Mam nadzieję, że admin zostanie zwrócony. Z góry dziękuję i na prawdę proszę się ze mną kontaktować w takich sprawach. Na forum jestem w sumie cały dzień, więc problemu w kontakcie ze mną nie powinno być. Edytowane 19 Listopada 2015 przez polaczekkkkkkkkkk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Po co został stworzony dział "Nieobecności" ?? Tam ma się wpisywać każdy admin a nie na PW do opiekuna. Temat zamykam mogłeś zgłosić to na PW a nie zakładać temat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi