Barciak 183 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 (edytowane) Twój Nick: ~//autk0. Nick admina/gracza który zawinił: Razzzor Opis sytuacji: To co zawsze. Wbiłem na serwer żeby zaprosić Jasia do przyszłego klanu, pograłem z 4 rudny snajperem (8lvl + AWP = wszyscy dedają XD), w magiczny sposób zabiłem kilku przeciwników, nawet udało się 1 shot 2 kill, dostałem ss'y. Nic by w tym złego nie było gdyby nie to że grałem 5 minut i dostałem po raz 22 fotki. Trochę nudne to już jest, jak na FFA i CSGOMOD się uspokoili to tu się zaczyna XD Co prawda słyszałem od jednego admina że inni na mnie polują ale spodziewałem się raczej demka niż ss'ów. PAPAPAPA Edytowane 19 Listopada 2015 przez Barciak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Troszkę przesadzasz, nie mogę go karać za to, że miał podejrzenia a ostatnie ss'y dostałeś 2 listopada więc to jest kawał czasu - nie widniałeś na przynajmniej 3 pierwszych stronach w prośbach o UB. Nie mogę go karać, po prostu zrobił to co do niego należało. To nie jest tak, że dostaniesz z 5 razy ss'y na JEDNYM serwerze i zostajesz nietykalny. Zgłoszenie zamykam, jeżeli będzie się to powtarzać wtedy można rzucać ostrzeżeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi