Szumii 0 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 1. Serwer: Cs-Classic.pl [XPRO DeathRun EXPMOD] 2. Nick: Szumii 3. Imię: Adam 4. Wiek: 15 5. Znajomość Amxx(0/10): 8 6. Mikrofon(Tak/Nie): tak 7. Składka(Tak/Nie): Przeważnie ^^ Tak 8. Czas spędzony na forum: Zarejestrowałem się nie dawno lecz jestem aktywny 9. Opisać siebie: Nazywam się Adam jestem kulturalny i wolny 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: jest 1 admin który odwiedza ten serwer jak go nie ma od razu ludzie skracają wyzywają się bugują nie przestrzegają zasad i tyle chciałbym ich ogarnąć ;] 11. Linki do reklam: Reklama 1 Reklama 2 Reklama 3 Reklama 4 Reklama 5 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Perm! -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzeżenie jak nie pomoże ban od 15min -45 min -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzeżenie jak nie pomoże ban 1h 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non steam ale to się niedługo zmieni ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaankes Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Jak narazie Neutral, posiedz troszke na forum, zapoznaj się z graczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3gionTM 0 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Wszyscy go widzą na serwerze tylko nie ja ^^na TAK ^^ Widać, że masz pozytywne opinie a ja nie mogę cię potraktować surowo > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaankes Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Szumii, Powinien być warn, wypowiadasz się w swoim podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 No to tak :- widze go codziennie na serwie.-ogarniety-reklamy sa Myśle ze sobie poradzi . Na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Na tak Widze na serwie reklamy sąogarnia AMX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 ogarnia amx , reklamy sa wiec na tak ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 niech będzie tak. reklamki są, amx jest. tylko jedno ale udzielaj się na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Ja jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Pisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi