ezay-e 0 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 1.Twój Nick: ezay-e 2.Nick admina/gracza który zawinił: Puchatkowy Alkoholik 3.Admin/Gracz : admin 4.IP/SID oskarżonego*: komenda amx_ip nie zadziałała (już wyszedłem z gry po banie) 5.Data i godzina: ok. 16:00, 20 listopada 2015 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 7.Opis sytuacji: Wchodzę na serwer w środku rundy, po jej skończeniu ledwo wybieram broń i natychmiastowo dostaję bana z powodem "expienie w nocy". Admin zbanował mnie zupełnie niesłusznie i bez żadnych dowodów, nie wiedząc, że byłem na serwerze tego dnia rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 (edytowane) Prawdopodobnie mógł ktoś cię zobaczyć w nocy i przekazać to Puchatkowi albo sam puchatek mógł to widzieć ja nie wiem czy expiłeś w nocy musisz poczekać na wypowiedz Puchatkowego, aż ci wyjaśni dlaczego dał ci bana. a co do tego, że rano expileś to nie możliwe. sprawdzilem serwer o 7 nikogo nie bylo i tak co 30 min sprawdzalem do 10 i ciebie nie było... ( sprawdzałem bo może by ktoś expil darmowe bany + reset lvl po resecie lvl ) Eazy i przez te 30 min wbileś tyle ile wbiles? nie mozliwe i co do ciebie chyba warm poleci ^^ EAZY-E OPCJA EDYTUJ....! Edytowane 20 Listopada 2015 przez JC PLAMBYGG AS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrZySiO91 11 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 (edytowane) widziałem demko i expiłeś. Ban słuszny Edytowane 20 Listopada 2015 przez KrZySiO91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezay-e 0 Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Ja w nocy? Niemożliwe żeby ktoś mi się włamał, mam już hasło. JC, byłem rano od ok. 7.40 do 8.10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezay-e 0 Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Krzysio na serio są dowody na coś, czego nie było? A może wraz z deserem trzeba od nowa hasło rezerwować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezay-e 0 Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Resetem* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrZySiO91 11 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Jest demko jest twój nick i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezay-e 0 Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 A masz dowody, że to ja? Nie. To mój Nick. Jeśli rzeczywiście po resecie trzeba znów zakładać hasło, to jest podszywka. Trzeba takich na ip banować, wtedy będzie pewność że banujesz dobra osobę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezay-e 0 Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Nie mogę mieć dowodu ze to podszywka na demku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezay-e 0 Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Poza tym dużo nie podexpil, bo jak o 7.40 wszedłem na serwer to miałem expa 0/30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Czy to nasza wina że ktoś grał na twoim nicku?? Masz darmową rejestracje nicku nie skorzystałeś, twoja sprawa. Skarga odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi