Paweł. 3 324 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Witam wszystkich serdecznie. Tym razem wychodzę z propozycją dodanie banner'ów do działów w podforum "Gry" z racji tego, że wszystkie działy cs 1.6 oraz cs:go posiadają swój banner, uważam, że w dziale gier też mogłyby się odpowiednie bannery znaleźć zamiast tego tekstu, dla przykładu podaję niektóre znalezione w google, choć i tak lepiej byłoby jeśli nasz forumowy grafik stworzyłby bannery pasujące do forum. Pragnę zaznaczyć, że to jest tylko luźna propozycja. Co sądzicie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 (edytowane) Nie wiem o co dokładnie chodzi lecz fajnie jak by dodali takie coś. Zabieram to z innego forum bo nie wiem jak to napisac. Jezeli chodzi ci o bannery takie jak pod serwerami to na nie ;d Czyli zamiast tego Edytowane 20 Listopada 2015 przez Omєga * 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 (edytowane) Na nie, za dużo tych obrazków już będzie. Jest git tak jak jest Na nie. Omega*, to nie forum ogólno tematyczne tylko cs.. Nie przesadzajmy żeby robić jakieś grafiki etc.. Edytowane 20 Listopada 2015 przez ωιncнєѕтєr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukkuA 47 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Na NIE. Winchester ma rację, za dużo tego wszystkiego będzie, jest dobrze tak jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Omega*, to nie forum ogólno tematyczne tylko cs.. Nie przesadzajmy żeby robić jakieś grafiki etc.. To mi odpowiedź na jedno proste pytanie To po co te wszystkie działy? Myślę że to co ja dałem to można dodać. Nic chyba nie zaszkodzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Na nie. Za dużo by bylo tych obrazków, to tak jakbyśmy dodali pod każdy dzial baner. Bardziej pomysł Omegi mi podchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 (edytowane) Okej, to jeśli nie chcecie żeby było tyle obrazków, to może pomysł Omegi bardziej Wam będzie pasował? Rozumiem, że banner'y mogą być trochę irytujące (szczególnie ich duża ilość), bo trzeba dużo przewijać, lecz pomysł Omegi wydaje mi się dużo lepszy, każdy dział miałby swój "obrazek". Przykład: #Edit.No.1 To są tylko propozycje, chodzi mi o to czy sam zamysł jest godzien przyjęcia. @down Obrazków nie widać :/ Edytowane 21 Listopada 2015 przez Pawel.? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Po umieszczeniu tych obrazków zamiast tekstu np. "Counter-Strike 1.6" to też będzie brzydko wyglądać, zepsuje to styl. Może zamiast tych bannerów, które tak bardzo chcecie warto umieścić coś takiego: - oczywiście większe, pasujące do rozmiarów tekstu. I wtedy wyglądałoby to następująco: + Ogólnie o Lol'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 (edytowane) Po umieszczeniu tych obrazków zamiast tekstu np. "Counter-Strike 1.6" to też będzie brzydko wyglądać, zepsuje to styl. Może zamiast tych bannerów, które tak bardzo chcecie warto umieścić coś takiego: - oczywiście większe, pasujące do rozmiarów tekstu. I wtedy wyglądałoby to następująco: + Ogólnie o Lol'u Będzie bardzo ładnie wyglądać jeżeli ktoś wykona grafikę. Podałem przykład u góry Co do tych ikon jestem na nie. Wydaje mi się że nie będzie pasować. Edytowane 21 Listopada 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 28 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Na razie pomysł z obrazkami przy działach odpada. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 28 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi