ReKciK 2 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 1. Nick: ReKciK 2. Imię: Wiktor 3. Wiek: 15 4. Znajomość AMX (1-10): (4-10) 5. Sprawny i działający mikrofon: Posiadam 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: Nie posiadam (podam gdy założe) 8. Parę słów o sobie **: Lubię grać w cs 1.6, jestem uczciwy, chętnie też gram w piłkę nożną 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostać administratorem ponieważ widzę jak niektórzy gracze zle wpływają na serwer. Chciałbym temu jakoś zaradzić 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie posiadam 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Dziennie ok. 3-4h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze od 15:00 do 21:00 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 4 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie, nie posiadałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Jestem na nie. - Grasz od 4 dni- To jest Twoje GT... "nie posiadam" pf..: http://www.gametracker.com/player/ReKciK/193.33.177.87:27051/ - Punkt 8, no co ja mam tu napisać, jest biedny jak bank w Etiopii, 9 punkt z resztą tak samo.- 11 punkt kłamiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KalaGamer 14 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Na nie: -Słaba aktywność na forum (1 post) -znajomość AMX -punkt 13 pewnie kłamstewko -za mało minut/godzin na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi