Omega* 2 077 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Cze co wy na to aby usunąć i zamiast tego dodać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Szczerze? to nie podchodzi mi to jakos ;v Lepiej zostawic tak jak jest teraz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masek 128 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Ja również uważam, że będzie to zbędna modyfikacja, ponieważ aktualnie jest odnośnik do całego regulaminu i ważna informacja - zauważ, że aktualnie prawie nikt tego nie czyta. Dodając spoiler z regulaminem, już odrzucasz potencjalną część osób, które zauważą obecną notkę, a nie zapominaj że człowiek z natury jest leniwy i czegoś czego nie musi po prostu nie robi. Więc reasumując uważam, że nie będzie to żadne ulepszenie, a tylko zlikwidowanie obecnej notki i odniesie taki sam skutek jak pozostawienie samego linku do regulaminu, czyli nikt nie będzie tego czytał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Jest dobrze tak jak jest Po co kopiować z innych sieci ? Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Jest dobrze tak jak jest Po co kopiować z innych sieci ? Na nie. Proszę Cie. Jeżeli nie masz dokładnych informacji to się nie udzielaj To nie jest żadna sieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Jestem też na nie, ale to tylko dlatego, że użytkownicy nie czytają tego co jest nad SB, to tym bardziej nie przeczytają tych kilku podpunktów skoro do tej pory nie zauważali jednego zdania... Zostawić tak jak jest, poza tym użytkownicy mają obowiązek zapoznać się z regulaminem forum, tak więc jeśli któryś z podpunktów złamią, to będzie ich problem, gdy przyjdzie do karania za grzech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Ja jestem za tym, żeby zostało tak jak jest. Nie widzę sensu już bawienia się te spoilery. Jest w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 21 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi