SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 W końcu siostra przyjechała do brata <3 Nareszcie będę mógł się nimi nacieszyć 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 (edytowane) Cieszysz się że przyjechała siostra czy chwalisz się autami? XD // okej okej Edytowane 21 Listopada 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Cieszysz się że przyjechała siostra czy chwalisz się autami? Siostra - biała Q7, dziwię się, że nie wywnioskowałeś Normalnie jestem jedynakiem XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 (edytowane) Siostra - biała Q7, dziwię się, że nie wywnioskowałeś Normalnie jestem jedynakiem XD Dobra teraz skumałem XDD Czyli biała siostra lepiej wygląda Choć nie wiadomo czy nie była klepana z tyłu haha XD Edytowane 21 Listopada 2015 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Wozileś się już na zimny łokieć? Wolałbym A3 1.8 t, ale podobno Q7 sa wadliwe #Up. Nie wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Wozileś się już na zimny łokieć? Wolałbym A3 1.8 t, ale podobno Q7 sa wadliwe #Up. Nie wiadomo. Powiem Ci, że od kiedy je mam a jest to dość długi termin to jedyne co się popsuło to pływak i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Jak ja chciałbym mieć takie autko ( <3 AUDI) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Powiem Ci, że od kiedy je mam a jest to dość długi termin to jedyne co się popsuło to pływak i tyle To nie taki drogi koszt, mozna wiedziec ile dales za q7mki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi