dostalem bana 1 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Proszę o wrzucenie, bądź uzupełnienie wzór, w dzialach "skargi" "rekrutacja" etc. Jeśli istnieje taki plugin u Was, proszę o uzupełnienie powyższych działów! Nazwa pluginu: Default Post Content 3.2.2 Koszt: darmowe Hook, jest kompatybilny z: IPB 3.2, 3.3, i 3.4. Link do pliku, z oficjalnej strony IPB: https://community.invisionpower.com/files/file/4547-default-post-content/ Jest to naprawdę przydatny hook 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 21 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Jest on dodany, ale w rekrutacji nie zostanie on uwzględniony, ponieważ znajdują się tam inne przydatne dodatki. Zastosowałem te modyfikacje w działach, które nie wymagają jakiś specjalnych informacji przy pisaniu tematu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dostalem bana 1 Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 W działach "skargi", istnieje możliwość dodania automatycznego wzoru ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 21 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Jeżeli większa ilość osób będzie takiego czegoś chciała, to mogę dodać. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Jeżeli większa ilość osób będzie takiego czegoś chciała, to mogę dodać. Jasne, że tak. Często użytkownicy zapominają, bądź nawet nie wiedzą o tym, że jest coś takiego jak wzór, można dodać to do skarg, jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Również na tak. Po prostu przyda się ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Ja tak samo jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 21 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Na wszystkich serwerach CS 1.6 zostało to już ustawione. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 21 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi