FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 1. Nick: FunnyPuma ^^ 2. Imię: Przemek 3. Wiek: 15 4. Znajomość AMX (1-10): 6/7 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**:http://www.gametracker.com/player/FunnyPuma%20%5E%5E/193.33.176.64:27015/ 8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Przemek, mam 15 lat. Chodzę do III klasy gimnazjum. Po gimnazjum wybieram się raczej do Technikum ;p. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**: Administratorem chciałbym zostać, ponieważ na dzień dzisiejszy serwer nie cieszy się dużą liczebnością adminów. Chciałbym im pomóc i ich trochę odciągnąć od obowiązków, żeby nie było tak, że np. jeden admin musi zajmować i cziterami, i tymi co np. celów nie wykonują. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: ok. 2-3h dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Codziennie od ok. 16:30 do ok. 20:00 z przerwami 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Ok. 6 lat z przerwami 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak, nawet posiadałem admina tu na serwerze oraz posiadam na Cod 201. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus446 139 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Jestem na tak amx+ zachowanie na serwerze + składki + aktywność w grze + Wiek jak w innych przypadkach można przymknąć oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 TAK.~amx,~ma admina na 201 wiec doświadczenie jest,~Składka,~GT,~Zgłasza graczy jeśli trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Razzzor=- 2 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Ode mnie również tak, + amx, + składka, + często na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 chyba za każdym razem jak wchodzę na serwer ty jesteś. żadnych problemów z tobą nie ma. Regulamin zapewne znasz a więc już + Aktywny na serwerze + Kultura + Mikrofon jest + Skladka jest + No jedynie wiek ale na rok można przymrużyć oko no i oczywiście szkoda, że tak mało o sobie napisałeś ^ ^ Odemnie Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ph4nt0m 71 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 (edytowane) Przyjmuje na okres próbny. Zgłoś się do Edytowane 22 Listopada 2015 przez James0v. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ph4nt0m 71 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.<br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br />Twoje podanie zostało przyjęte.<br />Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie <a href="http://forum.cs-classic.pl/topic/22501-nie-masz-rangi-wejd%C5%BA/">Nie masz rangi wejdź</a><br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi