Weronikaa 3 302 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 (edytowane) Padł pomysł o zrobienie elity naszego serwera, więc postanowiłam coś z tym zrobić. Zapraszam do głosowania ( max 2/3 osoby do kategorii ). - Najlepszy gracz: - Najlepszy administrator: - Osoba z najlepszym poczuciem humoru: - Najbardziej rozpoznawalna osoba: - Najbardziej aktywny użytkownik w dziale DD2: - Największy podrywacz : - Największa gaduła: - Największy noł life: - Najbardziej denerwująca osoba: - Największy lizus: - Największy bot: Do następnej niedzieli macie czas na głosowanie! Wszystkim życzę powodzenia Edytowane 21 Listopada 2015 przez Weronikaa 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 (edytowane) Najlepszy gracz: roloo, evil, hardcore a nie disco Najlepszy administrator: evil, siwy Osoba z najlepszym poczuciem humoru: wiaderko, Najbardziej rozpoznawalna osoba na serwie: dupeczki czyli weronika i wiolka Najbardziej aktywny uzytkownik w dziale dd2 : siwy Najwiekszy podrywacz : siwy. Największa gadula : mazowiecki marcin Największy noł life : evisu Najbardziej denerwująca osoba:--------------- Największy lizus: rolooo , Największy bot : weronika ,wiolka , ja Edytowane 22 Listopada 2015 przez promistrz 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Najlepszy gracz: ev1l, rolooo - Najlepszy administrator: mistrz, Siwy. - Osoba z najlepszym poczuciem humoru: Mazowiecki Marcin, Weronika - Najbardziej rozpoznawalna osoba: rolooo, Weronika - Najbardziej aktywny użytkownik w dziale DD2: Weronika, Mistrz - Największy podrywacz : PimPolini. XD - Największa gaduła: Mistrz, Majsio - Największy noł life: Mistrz, pimpolini - Najbardziej denerwująca osoba: Weronika - Największy lizus: fam, Weronika - Największy bot: Mistrz, Weronika xd 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 (edytowane) - Najlepszy gracz: V` - Najlepszy administrator: Wszyscy są świetni, nie da się wytypować tylko jednego - Osoba z najlepszym poczuciem humoru: On jest, On powrócił Sowa Bez Oka i KillaZ - Najbardziej rozpoznawalna osoba: Gracz||CSC xdd - Najbardziej aktywny użytkownik w dziale DD2: - Rolooo - Największy podrywacz : L3GALIZ3 Sierściuch i L3GALIZ3 IMMORTALITY - Największa gaduła: ciężko powiedzieć xdd - Największy noł life: mistrz - Najbardziej denerwująca osoba: każda która Ci rzuci flesza, smoke'a na środek albo wali jak słoń w górnym albo przy skradaniu walnie sprejem po ścianie <3 - Największy lizus: fam - Największy bot: Weronika Edytowane 22 Listopada 2015 przez Mazowiecki Marcin 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Czas i na mnie - Najlepszy gracz: roloo, kav - Najlepszy administrator: evil, rolo - Osoba z najlepszym poczuciem humoru: Mazowiecki xD - Najbardziej rozpoznawalna osoba: roloo, siwy - Najbardziej aktywny użytkownik w dziale DD2: siwy, mistrzu - Największy podrywacz : Pimpolini i Myszus xD - Największa gaduła: Mazowiecki - Największy noł life: mistrz - Najbardziej denerwująca osoba: rolo, killaz xD - Największy lizus: famuś i pimpolini - Największy bot: ROLO. 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 (edytowane) - Najlepszy gracz: Evil ,kav , V - Najlepszy administrator: evil, gumis, - Osoba z najlepszym poczuciem humoru: Sowabezoka Miko - Najbardziej rozpoznawalna osoba: Wera, - Najbardziej aktywny użytkownik w dziale DD2: - - Największy podrywacz : Fam - Największa gaduła: Marcin Majsio - Największy noł life: Mistrz - Najbardziej denerwująca osoba: jak ktoś flesza walnie na "ryj" XD - Największy lizus: WERA XD - Największy bot: Werka i Mistrz HAHAHA evil ostatni punkt rozwalil mnie Edytowane 23 Listopada 2015 przez rolooo 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 - Najlepszy gracz: Hardcore a nie Disco - Najlepszy administrator: Nie mam faworyta - Osoba z najlepszym poczuciem humoru: Mazowiecki Marcin - Najbardziej rozpoznawalna osoba: Siwy, Mazowiecki Marcin - Najbardziej aktywny użytkownik w dziale DD2: Siwy - Największy podrywacz : - Największa gaduła: Mazowiecki Marcin - Największy noł life: L3GALIZ3 Siersciuch - Najbardziej denerwująca osoba: Zachowam to dla siebie. - Największy lizus: Weronika - Największy bot: Nessia, Weronika 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Wiolka. 138 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 - Najlepszy gracz: V` - Najlepszy administrator: nie mam faworyta - Osoba z najlepszym poczuciem humoru: Mazowiecki Marcin, Weronika - Najbardziej rozpoznawalna osoba: Weronika, roloo - Najbardziej aktywny użytkownik w dziale DD2: Siwy, promistrz - Największy podrywacz : Pimpolini, MowilaZeMa18 - Największa gaduła: Noexist !!! - Największy noł life: Majsio, Legalize Siersiuch - Najbardziej denerwująca osoba: UczeSieStrzelacNaFaleImigrantow - Największy lizus: zaufajdobrymradom, STOP CRY BRO - Największy bot: JA 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoeXisT 49 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 - Najlepszy gracz:odpalekk nasz Troollroloo i Mazowiecki - Najlepszy administrator: chyba każdy który był ponieważ serwer cały czas istnieje i jest często full - Osoba z najlepszym poczuciem humoru: Mazowiecki - Najbardziej rozpoznawalna osoba:Weroniczka,siwy - Najbardziej aktywny użytkownik w dziale DD2: siwyy - Największy podrywacz : - Największa gaduła: Mazowiecki - Największy noł life:mistrz - Najbardziej denerwująca osoba:JA - Największy lizus:rooolo - Największy bot: Wiolcia,Siersciuszek,Mistrz 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 - Najlepszy Gracz: rolo I evil - Najlepszy Administrator: Siwy, - Osoba z najlepszym poczuciem humoru: powrocil SowaBezOka I Maricin oczywiscie - Najbardziej rozpoznawalna osoba: Weronika - Najbardziej aktywny uzytkownik w dziale DD2: Siwy - Najwiekszy podrywacz:Pimpolini - Najwieksza gadula: Zycia Stara Szkola- teraz gra na nicku Jumanji - Najwiekszy nol life: Kiedys Killaz ale cos go ostatnio nie widac xd no w sumie to ja xd - Najbardziej denerwujaca osoba: w sumie to nie znam takiego - Najwiekszy lizus: roloo xd - Najwiekszy bot: Wiolanta, Weronika, 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e v i l 157 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) - Najlepszy gracz: rolooo & Versatile - Najlepszy administrator: rolooo - Osoba z najlepszym poczuciem humoru: SowaBezOka - Najbardziej rozpoznawalna osoba: Weronika & rolooo - Najbardziej aktywny użytkownik w dziale DD2: Siwy - Największy podrywacz : fam - Największa gaduła: Majsio & Mazowiecki Marcin - Największy noł life: mistrz - Najbardziej denerwująca osoba: PimPolini & ~lambda~ za te strejfy z famasem XD - Największy lizus: - - Największy bot: Myszus kucnięty na podeście na b, na daleko z awp, wychylony na pixel & jego kumpel Mati Fagoti niestwarzający zagrożenia na wh XD Edytowane 23 Listopada 2015 przez ev1l 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kav 115 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) - Najlepszy gracz: ja, roloo - Najlepszy administrator: siwy (lamus), mistrz i evil - Osoba z najlepszym poczuciem humoru: roloo i ja - Najbardziej rozpoznawalna osoba: roloo lamus - Najbardziej aktywny użytkownik w dziale DD2: - - Największy podrywacz : ja - Największa gaduła: mazowiecki - Największy noł life: mistrz - Najbardziej denerwująca osoba: roloo, bo to bot xD - Największy lizus: mowilami18 - Największy bot: Werka, roloo dodatkowo zglaszam najlepsza laske na serwerze i u mnie to jest Weronika :* :* Kocham Cie Myszko moja Edytowane 23 Listopada 2015 przez kav 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 - Najlepszy gracz: rolo, cinolo - Najlepszy administrator: TheGumiS, mistrz - Osoba z najlepszym poczuciem humoru: Error 404 nie znaleziono takiej osoby - Najbardziej rozpoznawalna osoba: Siwy - Najbardziej aktywny użytkownik w dziale DD2: Siwy - Największy podrywacz : Noexist, - Największa gaduła: Mazowiecki - Największy noł life: mistrz - Najbardziej denerwująca osoba: UczeSieStrzelacNaFaleImigrantow - Największy lizus: Noexist - Największy bot: TheGumiS, rolo, mistrz, Weronika, THEGUMIS NA PREZYDENTA #Samouwielbienie 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-kOx- (t) 5 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 - Najlepszy gracz:-kOx- (t) , rolo i evil - Najlepszy administrator: rolo , siwy i mistrz - Osoba z najlepszym poczuciem humoru:pimpek - Najbardziej rozpoznawalna osoba:-kOx- (t) , rolo i siwy - Najbardziej aktywny użytkownik w dziale DD2:- - Największy podrywacz :pimpek - Największa gaduła:jumanji - Największy noł life:mistrz , evisu i wiadro - Najbardziej denerwująca osoba:pimpek i jego rashe oraz rolo na romanie z awp - Największy lizus:- - Największy bot:pimpek,pimpek i pimpek 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszus. 28 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 (edytowane) - Najlepszy gracz: roloo, BRONEK - Najlepszy administrator: mistrz - Osoba z najlepszym poczuciem humoru: Mazowiecki, szczególnie po flaszce - Najbardziej rozpoznawalna osoba: roloo - Najbardziej aktywny użytkownik w dziale DD2: Siwy - Największy podrywacz : Myszus. - Największa gaduła: Umcia Gumcia - Największy noł life: Weronika i Wiola, bo mają studia a nap**ją w csa.. - Najbardziej denerwująca osoba: rolka (skany w głowę z drugiego końca planszy), lambda (w pełnym biegu jedna pestka z famasa i head dla ciebie.) evil (wh w oczach, rękach i monitorze ) - Największy lizus: Umciak - Największy bot: Mati fagoti (mówiłem temu kretynowi, że jak będzie grał na WH to się z nim pożegnacie- nie posłuchał ) Edytowane 24 Listopada 2015 przez Myszus. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Wszyscy o mnie zapomnieli ale to nic - Najlepszy gracz: Roloo - Najlepszy administrator: Nie ma najlepszego, wszyscy świetnie sobie dają radę - Osoba z najlepszym poczuciem humoru: Ruda Slaska - Najbardziej rozpoznawalna osoba: Roloo, Weronika - Najbardziej aktywny użytkownik w dziale DD2: Siwy - Największy podrywacz : Miko - ja - Największa gaduła: Siersciuch - Największy noł life: UczeSieStrzelacDoImigrantow - Najbardziej denerwująca osoba: Roloo - Największy lizus: Roloo - Największy bot: Weronika 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 - Najlepszy gracz: Verisatlie - Najlepszy administrator: zdaje mi się że najwięcej robi evil , gumis i paweł - Osoba z najlepszym poczuciem humoru: SowaBezOka i Mazowiecki - Najbardziej rozpoznawalna osoba: Werka i wiolka - Najbardziej aktywny użytkownik w dziale DD2: każdy po trochu, a jeżeli chodzi o użytkownika to chyba nikt - Największy podrywacz : do mnie tylko wercia startuje - Największa gaduła: Mazowiecki - Największy noł life: Gracz | | CSC - Najbardziej denerwująca osoba: Siwy. *** Siwy. killed Siwy with a headshot from awp *** - Największy lizus: - Największy bot: Tutaj to bez głosowania nasze 2 dziewczynki wygrywają - Werka i Wiolka 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 (edytowane) Nikt już raczej nie napiszę, więc zakończę ten temat. Wyniki: - Najlepszy gracz: Rolo - Najlepszy administrator: Evil - Osoba z najlepszym poczuciem humoru: Marcin Mazowiecki - Najbardziej rozpoznawalna osoba: Weronika - Najbardziej aktywny użytkownik w dziale DD2: Siwy - Największy podrywacz : Pimpolini - Największa gaduła: Marcin Mazowiecki - Największy noł life: Mistrz - Najbardziej denerwująca osoba: Rolo - Największy lizus: Rolo - Największy bot: Weronika Proszę moderatora o zamknięcie tematu Edytowane 27 Listopada 2015 przez Weronikaa 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam na prośbę autora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi