I3lu 430 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) Witam Od dziś na Serwerze [ZombieExpMod 4.3] trwa konkurs. Jak każdy z nas wie na Serwerze zawsze były są i będą problemy z celami. Mam nadzieje że ten konkurs zachęci graczy do wykonywania ich. Nie ma w tym nic nadzwyczajnego. Trzeba robić cele! Czyli wbijać do kampy A nie stać obok Konkurs polega na wbiciu jak największej ilości deedów, zrobieniu Screenshot z widoczną datą i godziną (Komenda: Thetime). Screenshoty na których nie będzie widoczna data i godzina. Nie zaliczają się ! Potrzeba 5 Screenshot, Każdy screenshot musi być z innej mapki,innego dnia i musi być wykonany między godziną 13:00-21:00 . Wszystkie 5 Screenshot będą sumowane i liczone razem. Konkurs trwa do 3 grudnia 2015 roku. Przykład: Nick: Puchatkowy Alkoholik SS*1: "Screenshot" z mapy zm_restart_v3 zgonow 23" SS*2: "Screenshot" z mapy zm_Foda zgonow 18" SS*3: "Screenshot" z mapy zm_five zgonow 26" SS*4: "Screenshot" z mapy zm_dust_palms zgonow 13" SS*5: "Screenshot" z mapy zm_monstro zgonow 15" Wynik*:95 Wszystkie te zgony są liczone razem, czyli wychodzi razem 95 Nagroda: 1 Miejsce : ProVip - 2 Tygodnie 2 Miejsce : MiniVip - 1 Miesiąc 3 Miejsce : MiniVip - 2 Tygodnie Jak zgłosić się do konkursu? Do konkursu zgłaszamy się pod tym tematem, według niżej podanego wzoru. Nick*: SS*1: SS*2: SS*3: SS*4: SS*5: Wynik*: Regulamin konkursu: 1.Każdy gracz lub Admin ma prawo wziąć udział w konkursie 2.Post który nie będzie zawierał wzoru będzie traktowany jako spam 3.Każdy admin ma obowiązek powiadamiać graczy o konkursie. W tym celu proszę o zbindowanie sobie tej wiadomości - bind "klawisz" "say @@ Na serwerze odbywa sie konkurs aby wziac w nim udzial zapraszamy na forum.cs-classic.pl" 4.Każdy admin ma obowiązek udzielić informacji na temat konkursu Graczu na serwerze 5.Każdy Screenshot ma być umieszczony w Spoilerze - [spoiler] Tekst/Link do Screenshot'a [/spoiler] W przypadku pytań lub problemów proszę kontaktować się z : mn9 Puchatkowy Alkoholik☺ Edytowane 23 Listopada 2015 przez mn9 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Nick*:JC PLAMBYGG SS*1: mapa: zm_Ojciec Zgonów: 38 SS*2: mapa: zm_dust_palms Zgonów: 31 SS*3: mapa: zm_camp_v Zgonów: 49 SS*4: mapa: zm_battleground_foda Zgonów: 36 SS*5: mapa:zm_five Zgony:44 Wynik*:Wszystkich zgonów : 198 Z góry przepraszam, że wstawiłem 4 ss'y. Lecz 5 mi, że tak powiem wyparował i się bałem, że reszta też mi wyparuję dlatego już je wstawiłem a jutro po prostu za pomocą "Edytuj" wstawię 5 ss'a. Również przepraszam, że tak wstawiłem te ss'y lecz jak innaczej probowalem poprzez "IHOST" to wyskakiwały mi błędy. a wiec wystarczy otworzyć "Spoiler" skopiować mój zapis otworzyc nowa karte w internecie i tam to wkleić i od razu się pobierze zdjęcie Edytowane 2 Grudnia 2015 przez mn9 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Konkurs uważam za zakończony. Szkoda tylko że tak mało chętnych... O to wyniki : 1. miejsce - JC PLAMBYGG ASS 2. miejsce - Brak 3.miejsce - Brak Po nagrodę proszę zgłosić się do - mn9 Gratuluje. Można zamknąć temat. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Koniec konkursu ! Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi