damixx_ 4 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) 1. Nick: damixx_ 2. Imię: Damian 3. Wiek: 24 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameMe**: https://www.gametracker.com/player/damixx_/185.36.169.126:27301/ 8. Parę słów o sobie **: Co tu by napisać hm mam na imię Damian i jestem świeżo po studiach z wydziału informatyki elektroniki i telekomunikacji. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ jestem aktywnym i doświadczonym graczem, a z racji ze często zdarzają się przypadki naruszania regulaminu chciałbym wspomóc obecnego admina. 10. Steam_ID: http://steamcommunity.com/id/dam3x/ 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-4h dziennie. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze:18-23 a w weekendy głownie po południu 2-4h 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 900h + 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie Wiem brak postów lecz nie chcę ich bezsensownie nabijać z czasem nabiję. Edytowane 23 Listopada 2015 przez damixx_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) Hmmm... Podanie mało przekonujące, oraz nie spełniasz wszystkich wymagań, ale dam Ci szansę. Dlaczego? Bardzo duży staż na serwerze. Pełnoletni. Gra często na serwerze. Jest kulturalny oraz uprzejmy. Można mu zaufać. Pomaga w rozwoju serwera CS:GO 4FUN. Nie zawsze mam czas aby spędzać dużo czasu na serwerze, a ty to często robisz Przyjmuję Cię na okres próbny. Edytowane 23 Listopada 2015 przez ωιncнєѕтєr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi