BuSTTeR !~! ^.^. 0 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 (edytowane) 1. Nick:BuSTTeR !~! ^.^. 2. Imię:Kuba 3. Wiek: 164. Znajomość AMX (1-10): 6/75. Sprawny i działający mikrofon:Oczywiście6. Składka (tak/nie):Oczywiście7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametrack....177.166:27015/8. Parę słów o sobie **: Jestem miłym (czasami są wyjątki ) graczem. Staram się upominać graczy do wykonywania Celi oraz sam ich przestrzegać będąc już tym adminem chciałbym zaspokajać Nerwy/prośby graczy 9.Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ w godzinach popołudniowych (czasami) nie ma admina i Zombie nie wykonują celi co bardzo drażni graczy będących w CT. Będąc Adminem chciałbym zapobiec wszelkim wyzwiskom, kampieniu na surv/nem/zm itp. Mam sporo godzin (chyba aż 80) znam tu całą administrację zm oraz administracja oraz gracze znają mnie. Myślę że sobie poradzę ^^. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Jestem na serwerze codziennie po jakieś 3h12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Nwm gram praktycznie od 14 do wieczora a w weekendy od 12-wieczór coś takiego;p. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: z jakieś 6/7 lat z roczną przerwą 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Edytowane 24 Listopada 2015 przez BuSTTeR !~! ^.^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny123 18 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Jestem na TAK !!! -Grasz na serwerze cały czas -Jesteś miłym, kulturalnym graczem (czasami cie ponosi, ale już nie tak często jak kiedyś) -AMX -Wiek -Składka -GT Myślę, że w końcu można dać ci szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 (edytowane) Już sam nie wiem czy to twoje 3 lub 4 podanie... Widać, że nie odpuszczasz i się starasz już za to jest duży plusik -GT masz niezłe -Skladka jest - Wiek jest - z AMX już troszkę gorzej ale wiesz co?... sam myślałem, że to będzie trudniejsze a po 2 dniach izi kappa XD jak coś śmiało pisz to cie nauczym Mam nadzieję, że jak mn9 da tobię szansę to jej nie zmarnujesz jak kolega Corin Powodzenia ! Jestem na Tak ehhh... Nie ma to jak dać komuś szanse a 2/3 dni potem Perm... brak słów Edytowane 30 Listopada 2015 przez JC PLAMBYGG AS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnTyTrOL 0 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Ja jestem na nie, nie raz widzialem jak sam nie wykonywał celów mapy. Obrażał graczy gdy oni nie wbijali mu do kampy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funny358 38 Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 (edytowane) Bustter powiem szczerze xD -MIŁY + -PRZYJAZNY + -WYKONUJE CELE MAPY + -KULTURA + -WYMAGANIA + -GT + Takie najwazniejsze chyba wypisalem Jestem na TAK Edytowane 26 Listopada 2015 przez Pawel.? Kolor czerwony tylko dla administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) mn9 możesz odrzucić już podanie-gracz ma perma http://forum.cs-classic.pl/topic/41679-ssy-bustter/#entry251897 Tylko nie chce dostać warna za brak dwóch powodów. Jak już to dajcie ostrzeżenie słowne. @paweł następnym razem tak zrobię. @Question?;3 Ty nie dowidzisz czy co? Przeczytaj mojego posta i kliknij w link. Gracz ma bana to po co piszesz że jesteś na tak jak on i tak nie dostanie admina. Edytowane 30 Listopada 2015 przez Fresh. Okej, tym razem Ci się upiecze, lecz pamiętaj żeby o takich rzeczach informować opiekuna na PW, lub moderatora poprzez opcję "raportuj". 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Question?;3 113 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Rzadko gram, ale się wypowiem. Jestem na tak +GT ma dobre +Kulturalny +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi