MAKSIOO ! 17 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 (edytowane) Jeśli moja propozycja o rangę strażnik została przyjęta to składam podanie na STRAŻNIK'A . :#1.Nick z CS1.6 : MultiFr@gerGameOnline.2.Imię : Maksym3.Wiek : 134. Podaj swój GameT.... : http://www.gametracker.com/player/MultiFr%40gerGameOnline./193.33.177.87:27051/5.Dlaczego Własnie ty ? : Ponieważ uważam się za osobę pomocną i mam nadzieje że pomoge serwerowi oraz ogarne CT typu : NIEOGAR / FK .6.Znajomość AMX : Znam ok. 8/10 czyli : komendy na strażnika + łatwiej ustawić binda na ( p )7.Staż w Counter-Strike1.6 : ok. 2/3 lata8.Ile czasu spędzisz na naszym serwie w tygodniu i w weekend ? : W tygodniu 2/3 h , a w weekend 4/5 h9.Pare słów o sobie **: Mam na imię Maksym . Mój wiek to 13 lat . Gram w Counter-Strike1.6 bardzo długo ,a zwłaszcza na trybie/modzie JailBreak . Jestem miły oraz zawsze dogaduje się z innymi ludźmi :33310.Czy posiadałeś podobną rangę: Tak posiadałem . Również na serwerze JB . POZDRAWIAM MAKSIOO ! Edytowane 24 Listopada 2015 przez Pawel.? Kolor czerwony tylko i wyłącznie dla administracji. Wypowiedź we własnym podaniu oznacza jego zamknięcie i warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny123 18 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Na nie !!! Masz za mało lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAKSIOO ! 17 Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 @Destiny123 Ale Jestem Ogarnięty serio mówie .Luknij gram 2/3 dni a zobacz ile mam minut przegrane . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Wypowiadanie się we własnym podaniu = automatyczne odrzucenie podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian? 16 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Wypowiadanie sie pod własnym podaniu = automatyczne odrzucenie podania 1 mało rozpisany na punkt 9 :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi