Have a nice day 22 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:Have a nice day ^_^ 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:FunnyPuma^^ 4.IP/SID oskarzanego*: dostałem bana wiec nie wiem lecz jest to admin 5.Data i godzina: 24.11.2015 - 18:49:38 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=25700 7.Opis sytuacji: A wiec tak byłem adminem na serverowni server cod 45k lvl dość długo no i każdy admin powinien znać regulamin a takowy admin FunnyPuma^^ go chyba jednak nie zna gdyż wszedłem sobie na server cod 201 lvl przez 2 rundy wybierałem klasę nawet nie wiedząc że jakiś admin jest , w kolejnej rundzie po wybraniu już klasy przystąpiłem do walki w jednej rundzie zabiłem 8 graczy w tym 6 head po czym otrzymałem bana lecz admin nawet nie raczył wejść na specta i poświecić 3 rundy na sprawdzenie czy jestem czysty. Wnoszę o stosowną karę i pouczenie dla admina Pozdrawiam Dawid *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Po pierwsze wszedłem na spect i Cię oglądałem kilka rund. Gracze mi Ciebie zgłaszali na u@, więc dla pewności dałem Ci ssy. Miałem prawo tak zrobić. Skarga według mnie bezpodstawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 (edytowane) Nie ma nic w Regulaminie o tym, że Admin ma wejść na SPEC'ta żeby zrobić ci SS'y. Admin ma prawo sprawdzać graczy, a nie ma znaczenia, czy kiedyś miałeś tu Admina, czy nie miałeś. Pozdrawiam. Edytowane 24 Listopada 2015 przez NeO12 Admin ma sprawdzać dokładnie gracza zanim zrobi mu ss'y. Skarga niesłuszna nie dlatego, że admin nie musi sprawdzać i może robić ss'y nie sprawdzając nikogo, ale dlatego, że nie ma nic takiego w regulaminie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi