Motresh 4 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 1. Nick: Gang Albanii2. Imię: Wojtek3. Wiek: 224. Znajomość Sourcebans (1-10): 85. Sprawny i działający mikrofon**: Tak6. Składka (tak/nie): Tak7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/2976388. Parę słów o sobie **: Witam. Mam na imie Wojtek i mam 22 lata. Na codzień pracuje jako zawodowy kierowca(kierowca autobusu). Lubie sport, a w szczególności grać w piłkę nożną.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Napewno przyda sie dodatkowy admin. Jak gram to często spotykam ludzi, którzy nie umieją się zachować albo maja coś odpalone("widać gołym okiem") a akurat nie ma admina.10. Steam_ID: STEAM_1:0:2236985011. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-9h/dziennie12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Gram różnie. Potrafie być rano od 8-15 a mogę być też popoludniu od 15-24 - zależy w jakich godzinach pracuje(np:pracuje rano jestem popołudniu)13. Staż w Counter-Strike Global Offensive:2 lata ( to jest moje 2 konto w cs go)13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DropsoniX 10 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Jestem na TAK + Aktywność na serwerze + Mikro + Kulturka + Składka + Sympatyczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Na Tak - Wiek - Mikro - Składka - Kultura - Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkarabeuS 3 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Na Tak - Wiek - Mikro - Składka - Kultura - Doświadczenie P.S: jak cos to pomożemy albo pisz do mnie na steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RocketAsh 58 Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Ja być na Tak - Wiek - Mikro - Składka - Kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Widać reszta adminów nawet poinformowani, nie raczyli skomentować. Więc przejdzmy do rzeczy, aktualnie przyda się większa ilość adminów. Wymagania spełniasz, nie było z tobą problemów. Osobiście, za pierwszym razem jak zauważyłam twoje podanie, nie przypominałam sobie ciebie wcale. Ale, teraz po szerszej retrospekcji stwierdzam, że jednak ciebie pamiętam. Nie wyróżniasz się, kulturka jak najbardziej, doświadczenie i wiek, co czasami może się przydać. A, więc jestem na TAK. W jakiejkolwiek sytuacji możesz pisać do mnie lub innych adminów, każdy pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukkuA 47 Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Na TAK. Wiek, aktywność, kultura, więcej nie potrzeba. I jeszcze kasę dajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper20012 6 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Na Tak Aktywność + Wiek + Doświadczenie + Składka + Kultura + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drako 26 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Na Tak. +Składka +doświadczenie w cs +Wiek +Mikrofon +Znajomość SB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Ohh już tyle u mnie grasz! Wymagania spełniasz, same pozytywne masz komentarze także jak Cie tutaj nie przyjąć! Aby otrzymać rangę na serwerze, napisz do mnie na PW. Przyjęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi