MaDn3sS 0 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 oto moja 2 ssygnatuara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Nawet niezłe, ale postaraj się wtopić render. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 wtapiałem ale z tego co wiać mogłem mocniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 niedokladnie wyciete , złe tło : ) nawet postac nie jest ładnie wtopiona w tło : ) i co ma oznacza mały napis na jego reku .. mysle ze on jest zbędny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Na tym poradniku na podstawie którego robiłeś tą sygnaturę daleko nie zajedziesz :-) Używaj tekstur (z umiarem i wyczuciem), napisów nie rób, render nigdy nie może być przy samej krawędzi ani na środku. Pozdrawiam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Kolorystyka w ogóle nie pasuje.. brak jakiejkolwiek estetyki. Render nie dokładnie wklejony, powinien być ustawiony na środku, nawet ręka jest ucięta. Staraj się wykonywać napisy małą czcionką. Używaj również tekstur i innych efektów, które mogłyby urozmaicić pracę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqr3byk 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 słaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 mi się nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fasten :) 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Takie se Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi