StepGamerTv 0 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Siemka zauważyłem że kategoria yt nie działa (nie da się wejść i dodawać żadnych subtematów). Tak że nwm czy jest kategoria pomoc ogólna czyli naprzykład jak dobrze ustawić program OBS. Przydał by się taka kategoria jeśli jest to proszę o informacje bo potrzebuje pomocy właśnie z tym programem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Wystarczy napisac w komputerach. Po 2 nie lepiej poszukac na googlach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 W jakim sensie dzial "Youtube" nie działa? Co do pytania, to piszesz w "Komputery" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StepGamerTv 0 Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Wystarczy napisac w komputerach. Po 2 nie lepiej poszukac na googlach? Po co na googlach jak mam was do pomocy Niewazne moze mam cos z kompem i dlatego mi nie pokazywalo zamknij temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi