StepGamerTv 0 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Siemka zauważyłem że kategoria yt nie działa (nie da się wejść i dodawać żadnych subtematów). Tak że nwm czy jest kategoria pomoc ogólna czyli naprzykład jak dobrze ustawić program OBS. Przydał by się taka kategoria jeśli jest to proszę o informacje bo potrzebuje pomocy właśnie z tym programem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Wystarczy napisac w komputerach. Po 2 nie lepiej poszukac na googlach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 25 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 W jakim sensie dzial "Youtube" nie działa? Co do pytania, to piszesz w "Komputery" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StepGamerTv 0 Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Wystarczy napisac w komputerach. Po 2 nie lepiej poszukac na googlach? Po co na googlach jak mam was do pomocy Niewazne moze mam cos z kompem i dlatego mi nie pokazywalo zamknij temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 25 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi