Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Jak już kiedyś zaznaczałem, od początku grudnia będę potrzebował osoby do zajmowania się serwerem. W czym byś pomógł? Forum - całość <podania , rs'y , skargi> // Bez tematów z propozycjami zmian na serwer aktywność adminów poprzez pisanie tematów albo sprawdzaniu GT/serwera/logów, Sklepik - sprzedaż usług VIP , Slot Wymogi; 60h na serwerze lub duży staż na CSC Ukończone 17 lat (Istnieją wyjątki, w przypadku wieku.) W przypadku admina, perfekcyjne przestrzeganie reg - banowanie, etc. W przypadku gracza, przestrzeganie reg , zachowywanie się na serwie , najlepiej bez banów (historia czysta) Aktywne konto forum Brak warnów, chyba że planujesz je w jak najszybszym czasie odpracować. Staż +2 mies na serwerze Wzór; Nick: Imię: Wiek: Staż na serwerze/sieci: Czas jaki możesz poświęcić serwerowi(szczegółowo): Doświadczenie na stanowisku opiekuna/h@[TAK/NIE]: Wysoka kultura osobista, brak żadnych historii na serwerze: Kontakt do sb: Ja akceptuje podania, ja odrzucam podania. Nie widzę żadnego zbędnego postu od osób 3'cich które tutaj nie mają żadnego głosu. Wypowiadam się jedynie ja, i osoby składające podania. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Nick: SHOKE Imię: PATRyK Wiek: 17 Staż na serwerze/sieci: Na sieci ponad 2 lata Czas jaki możesz poświęcić serwerowi(szczegółowo): W poniedziałek,wtorek, piątek od 2-7h, w środy i czwartki mam praktyki czyli od 2-4h, w weekendy do 15h jestem dostępny prawie cały czas Doświadczenie na stanowisku opiekuna/h@[TAK/NIE]: Tak Wysoka kultura osobista, brak żadnych historii na serwerze: Tak Kontakt do sb: PW, GG- 49031970, Steam - http://steamcommunity.com/id/CSCSHOKE 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 (edytowane) Nick: TheGumiS Imię: Marcin Wiek: 16 Staż na serwerze/sieci: Na sieci jestem dobry rok wraz z przerwą a na serwerze ponad miesiąc ( Licząc od powrotu ). Czas jaki możesz poświęcić serwerowi(szczegółowo): Poniedziałek od 8 ( wyjątki od 4 ) do 12, 19 do 23 Wtorek od 8 ( wyjątki od 4 ) do 13, 18 do 23 Środa od 8 ( wyjątki od 4 ) do 13, 19 do 23 Czwartek i Piątek tutaj jest nie określone dokładnie ,ponieważ wtedy posiadam praktyki i nie jest pewne kiedy kończę ( Raz mogę kończyć wcześniej, raz o 18 a czasami nawet mieć wolne ) Doświadczenie na stanowisku opiekuna/h@[TAK/NIE]: Nie Wysoka kultura osobista, brak żadnych historii na serwerze: Tak Kontakt do sb: PW GG: 42812526 Steam: http://steamcommunity.com/id/thegumis2 ew. Numer telefonu Edytowane 25 Listopada 2015 przez TheGumiS 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 (edytowane) Nick: polaczekkkkkkkkkk Imię: Mateusz Wiek: 21 Staż na serwerze/sieci: ponad 2.5 roku Czas jaki możesz poświęcić serwerowi(szczegółowo): Praktycznie codziennie po zajęciach jestem przy komputerze, z przerwami na siłkę i czasami jakąś wieczorną imprezkę . Chciałbym zaznaczyć, że interesuje mnie tylko i wyłącznie kwestia ogarniania forum, dbania o aktywność adminów, wgrania nowych rsów czy poprawki w user.ini. Doświadczenie na stanowisku opiekuna/h@[TAK/NIE]: Tak, obecnie opiekun FFa cs 1.6 Wysoka kultura osobista, brak żadnych historii na serwerze: Była, jest i będzie Kontakt do sb: Pw, STEAM, chyba że numer kom. będzie potrzebny to podam Edytowane 25 Listopada 2015 przez polaczekkkkkkkkkk 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Nick: MamTakSamoJakTyWsercuMoimTYCHY^ Imię: Pawel Wiek: 1grudzen 27;/ Staż na serwerze/sieci: lohoho ponad roczek bedzie Czas jaki możesz poświęcić serwerowi(szczegółowo): minimum 6h ale wiadomo ze jestem dluzej itp do tego od czego ma sie zonke:) Doświadczenie na stanowisku opiekuna/h@[TAK/NIE]: NOllllll!!!! Boje sie? Wysoka kultura osobista, brak żadnych historii na serwerze: Kontakt do sb: gg najlepiej 5603274 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 (edytowane) Nick: James0v. Imię: Tomek Wiek: 18 Staż na serwerze/sieci: 2 lata Czas jaki możesz poświęcić serwerowi(szczegółowo): Poniedziałek, wtorek, środa, piątek - od 15/16 do 22. Czwartek od 16/17 do 22. Weekend całe dni, chyba że wychodzę z przyjaciółmi. Doświadczenie na stanowisku opiekuna/h@[TAK/NIE]: Tak Wysoka kultura osobista, brak żadnych historii na serwerze: Kultura jest, historii brak. Kontakt do sb: Kontakt PW, STEAM. Edytowane 27 Listopada 2015 przez James0v. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Nie sądziłem że aż tyle się was zgłosi, ale niestety jedno jest miejsce. Shoke, ty na starcie odpadasz Gumis , doskonale wiem że dałbyś sobie radę, ale nie mogę tylko na ciebie patrzyć James0v i polaczek, super wykonujecie swoje obowiązki, zresztą same plusy macie, dalibyście radę Paweł, jak wyżej napisałem, będę patrzył na każdego jego plusy, minusy i historię, ty masz najdłuższą historie na serwerze, wiele wniosłeś.. dobrowolnie płaciłeś na adminów/serwer, dlatego chciałbym Ciebie w ekipie. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi