StepGamerTv 0 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Siemka wszystkim chciałbym się dowiedzieć kto z was gra na modach, jestem bardzo nastawiony na grę w Minecraft tylko że na modach i chciałbym znaleźć grupkę ludzi właśnie do takiego grania na servie... oczywiście gra poważna bez żadnych cheatów tylko czysta gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 685 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Ja kiedyś sporo grałem na modach technicznych. Jeżeli to własnie o takie mody chodzi to bardzo chętnie znowu zagram po sporej przerwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StepGamerTv 0 Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Mi to obojętnie jakie mody chodzi chodzi mi tylko o świetną grę z kimś. Napisz mi na pw to ustalimy jak to zrb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywnosci Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi