Semi 1 260 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 (edytowane) Siemanko , zostałem poproszony o poradnik co do wymiarów na sygnaturki/awatary więc go robię , wiem banalny no ale cóż.1. Otwieramy photoshopa.2.Wybieramy Plik -> Nowy lub używamy skrótu klawiszowego ctrl + n3.Otwiera nam sie takie okno , interesują nas tylko "szerokość i wysokość" Szerokość i wysokość musi być ustawiona w pikselach !. 4. Moje wymiary na sygnaturkę i awatar to:- Awatar 250 szerokości i wysokości -Sygnaturka 500 szerokości i 200 wysokości5.Po ustawieniu wymiarów klikamy "Ok" Może później zrobię szczegółowy poradnik ze wszystkimi opcjami , jak na razie prosto i na temat . @winchester Zostałem o to poproszony jak na wstępie zaznaczyłem więc proszę cię winchester zachowaj komentarz dla siebie i nie rób off topu .... jak ci sie cos nie podoba to nie komentuj...gdzie kolwiek sie nie zjawisz , jakimkolwiek sposobem nabijasz posty.. myslisz ze ludzie sa glupi i tego nie widza (nie mowie ze tutaj) Edytowane 25 Listopada 2015 przez Semi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Poradnik Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi