Barciak 183 Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 (edytowane) Witam bardzo serdecznie. Jako że gram trochę w tego cs'a to wypadałoby mieć jakieś słuchawki, a nie od telefonu Od razu uprzedzam że nie chcę Siberii V2 gdyż wg mnie są one słabe, bardziej płaci się za markę niż za ich specyfikację. Mają to być słuchawki przeznaczone do gier (głównie cs 1.6/ go), z mikrofonem. Najlepiej gdyby była konstrukcja zamknięta. Dźwięk może być Stereo choć osobiście wolałbym Real 5.1. Kwotę jaką mogą przeznaczyć na słuchawki wynosi około 200zł jednak jeżeli będzie taka potrzeba dorzucę do tego jakoś z 50zł. Prosiłbym o Wasze propozycje słuchawek oraz o opinię odnośnie tych na dole. Aktualnie zainteresowałem się tymi dwoma modelami: 1. http://procpu.pl/p/1711/23965/roccat-kave-xtd-stereo-sluchawki-gaming-strefa-gracza.html 2. http://procpu.pl/p/1711/20382/natec-genesis-hx77-real-5-1-usb-karta-sluchawki-gaming-strefa-gracza.html9 Z góry dzięki Edytowane 26 Listopada 2015 przez Barciak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Ja posiadam A4Tech Bloody G501 i polecam.Do gier jest świetny tylko jak chcesz sobie ściszyć/podgłośnić to trzeba dużo tym pokrętłem namęczyć Super uber mega czuły mikrofon, który można chować/wyjmować. Pozdrawiam TheGumiS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barciak 183 Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 (edytowane) Ja posiadam A4Tech Bloody G501 i polecam. Do gier jest świetny tylko jak chcesz sobie ściszyć/podgłośnić to trzeba dużo tym pokrętłem namęczyć Super uber mega czuły mikrofon, który można chować/wyjmować. Pozdrawiam TheGumiS A jak z tym dźwiękiem 7.1 bo słyszałem że trochę taki bardziej systemowy. Edytowane 26 Listopada 2015 przez Barciak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 (edytowane) Nie wiem gdzie to usłyszałeś ale ja z dźwięku 7.1 jestem zadowolony Edytowane 26 Listopada 2015 przez TheGumiS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi