Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 (edytowane) Jak wiadomo za niedługo rozpocznie się okres świąteczny, a co się z tym wiąże? Mega sprzątanie w każdym domu, bieganie za prezentami, później gotowanie, pieczenie ciast itp. Męczarnia no nie? Aż w końcu przychodzi ten magiczny czas. Święta! Te kilka dni w roku, kiedy spędzamy czas z rodziną na rozmowach, śmiechu, opowiadaniu historii itd itd. Niektórzy z was pewnie się cieszą, a dla niektórych możliwe że jest nic nadzwyczajnego no bo w końcu tyle biegania żeby miło spędzić kilka dni. Po czym nadchodzi sylwester. Dzień imprez, pijatyki - zależy kto co lubi Pisze ten temat z zapytaniem do was - jak będziecie spędzać tegoroczne święta? Jedziecie do rodziny, może rodzinka przyjeżdża do was? Każdy z nas mieszka w różnych rejonach Polski, jakieś nietypowe tradycje? Co zobaczycie u siebie na stole w Wigilie? A jak widzicie sylwestra? Jakaś mega impreza ze znajomymi? Spędzanie tego dnia z drugą połówką albo z rodziną? A może samemu przed cs?xD Podzielcie się z nami waszymi odczuciami, planami Edytowane 26 Listopada 2015 przez Tymbarkowa x3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Całe święta będę grał w cs-a. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanjy 242 Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 (edytowane) U mnie święta to faktycznie na początku bieganie, sprzątanie, gotowanie i pieczenie ciast. Zawsze u mnie na środku stołu jest sianko a na nim lezy malutki Jezus. Tradycją u mnie są potrawy takie jak 1. Barszcz czerwony z uszkami 2. Ziemniaki z karpiem 3. Kapusta z grochem 4. Pierogi z kapustą 5 Pierogi z mięsem 6. Kutia 7. Kompot z suszonych owoców (suszu) 8. Śledzie w oleju ect. 9. Ryba po grecku. 10. Ciasta, sernik, makowiec, babka, ect. Święta spędzam w domu, mam 5 braci i 2 siostry więc jest nas sporo. Ogólnie w jednym domu mieszka 13 osób. Więc jeszcze jakby się rodzinka zjechała jedlibyśmy chyba na podłodze Jest to u nas czas, takiej radości, siedzimy wspólnie słuchamy, śpiewamy kolędy aż do Pasterki. Co do Sylwestra mam w planach Katowice jakiś tam spadek ;d Ale jeszcze nic nie uzgodnione bo mój ukochany jest spontaniczny i zawsze podejmuje decyzje na ostatni czas. Sylwester z Cs i szampanem sobie w tym roku odpuszczę Edytowane 27 Listopada 2015 przez Melanjy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 (edytowane) No to może teraz ja. Na Święta wybieram się do rodziny. Oczywiście maga jedzonko 12 potraw. Po wigilii na pasterkę. 0,7 pasterkę XD Na sylwestra razem z kolegami wybieramy się daleko poza miasto. Wynajęte różne rzeczy więc myślę że bedzie mega ;D no i moge wam jakieś kolędy na tsie pośpiewać xD Edytowane 27 Listopada 2015 przez Omєga * 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Swieta juz kolejny rok troche na csie tak do 15/16 zapewne fajna atmosfera jest na serwerze dzielimy sie oplatkiem, potem kolacja z rodzicami, siostra no I wujek przyjedzie bo tylko on z rodziny w Angli jest, potem prezenty XD no I potem siedzimy ogladamy Kevina I tak jakos leci a na sylwka to jeszcze nie wiem ale pewnie grubsza sprawa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Tym razem w te święta jedziemy do rodziny. W zeszłym roku cała rodzina przyjechała do nas, więc teraz my jedziemy. A jesli chodzi o Sylwestra to raczej spędze go ze znajomymi bądz z rodziną. Ale jeszcze został miesiąc więc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi