Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 1. Nick Mazowiecki Marcin 2. Imię: Marcin 3. Wiek: 19 lat 4. Znajomość AMX (1-10): 5 (Sprawnie obsługuję AMXbans) 5. Sprawny i działający mikrofon: Owszem, posiadam taki. 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Mazowiecki%20Marcin/- AKTUALNY http://www.gametracker.com/player/Mazowiecki%20Marcin%20%5BClear%20Sky%5D/- CLEAR SKY http://www.gametracker.com/player/Mazowiecki%20Marcin%20%5BPowinnosc%5D/- POWINNOŚĆ http://www.gametracker.com/player/Mazowiecki%20Marcin%20%5BScorpion%5D/- SCORPION 8. Parę słów o sobie **: Pochodzę z okolic Warszawy. Interesuję się kulturystyką, Hip - Hopem (tworzę rap), wojskowością, motoryzacją, fotografią, podróżą i dobrą lekturą (aktualnie 50 twarzy Greya). Fascynuje mnie wszystko co jest związane z postapokaliptycznym klimatem. Mocno interesuję się historią Prypeci i katastrofą czarnobylską. Zamierzam odwiedzić miasto duchów latem. Pragnę także odwiedzić Rosję i poznać resztę wschodnich sąsiadów, ich kulturę i zwyczaje. Jestem nietolerancyjnym, ale szczerym człowiekiem. Interesuję się także językami. Biegle posługuję się angielskim, nadrabiam rosyjskim. Ludzie twierdzą, że jestem agresywny, ale w głębi duszy to nie prawda. Trzeba mnie poznać i dać mi szansę, a potrafię się odwdzięczyć miłym nastawieniem i pomóc w różnych sprawach. Jestem singlem i dobrze mi z tym. Uwielbiam przygotowywać sobie ryż z kawałkami z piersi kurczaka i sosem słodkokwaśnym (tak lubię pichcić). Jestem introwertykiem, nie tracę energii na konwersacje z ludźmi, więc proszę źle nie odbierać tego, że się nie odzywam. Gdy już zacznę, jestem gadatliwy, co jest uciążliwe. Posiadam poczucie humoru, często mylone z upośledzeniem umysłowym. To tyle o mnie. I tak już za dużo napisałem. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chcę zapanować nad kulturą i hackerami. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:33826625 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Codziennie po dwie godziny. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Codziennie. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Dwa lata i jeden miesiąc 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Na tak Jedna z legend CSC Godziny Forum Amx mogles napisac prawde Wogole spoko ziomek ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 (edytowane) jestem na tak , ogarnia , był kiedyś adminem dobrze się z nim gra , stary zawodnik ! Edytowane 27 Listopada 2015 przez rolooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Jestem na Tak -ogarniety -staż na serwerze -aktywny forumowicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 (edytowane) Jestem na Tak- Aktywny - Wiek - Ogarnięty Ziomek - Tylko ta kultura w oczy kole więc zadbaj o nią Edytowane 27 Listopada 2015 przez TheGumiS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi