ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Ten koleś jest na coś chory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 degustacja ;P a ostatnio mówiłem że to daniel wyciąga z chorej strony YT takie posrane filmiki, no nie wiem jak trafiłeś winchester na ten filmik, jaką fraze wpisałeś że ci on wyskoczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 To nie jest "koleś" tylko osoba z zespołem downa, zapewne. I nie, to nie jest śmieszne, a raczej smutne, bo on sam nie wie co czyni. Żal mi tego człowieka. I żal byłoby mi udostępnianie takiego shit'u na forum, ale zależy kto co lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi