Zub3k 9 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 1. Nick: Zub3k2. Imię: Mikołaj3. Wiek: 194. Znajomość Sourcebans (1-10): 85. Sprawny i działający mikrofon**: youp6. Składka (tak/nie): youp7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/3857488. Parę słów o sobie **: JA Mikołaj, wiek 19, technik informatyk, grać cs/forest/cod/mt2, być założyciel najwiekszy serwer polska good dayz (mta dayz) przez prawie 2 lata, byc smieszek i PRZYSTOJNIAK i być smutny danusia odrzucać jego zaloty, grać dużo, grać perfekto, tyle9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Sądzę, że jestem dobrym kandydatek na posadę administratora serwera gdyż z własnego doświadczenia wiem, jak powinna się taka osoba zachowywać. Nie powinna być sztywna jak zwód podczas wstawania, ale także nie głupia jak maciek z klanu. Powinna być neutralna. Wyrozumiała, zabawna i poważna. Tak aby gracz wiedział kto tutaj rządzi i czego mu nie wolno, a zarazem powinien czuć iż może spokojnie spędzić czas na serwerze.10. Steam_ID: STEAM_0:1:5613570511. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-4h/day12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 17-22:00 pn-pt , 10-22:00 sb-nd13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 566 godz.14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): youp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Jestem na nie. Żałosne podanie. 0 kultury. powinno wystarczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zub3k 9 Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Nieupoważnionym, a tym bardziej osobą na których widok chce mi się aż rzygać wstęp wzbroniony.Nie będę także mówił o tym, że to TY kłamałeś w podaniu pisząc iż masz 16lat, 14latku smarkaty 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaneK 36 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Wypowiadanie się we własnym podaniu skutkuje natychmiastowym odrzuceniem podania i warnem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaneK 36 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi