MAKSIOO ! 17 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) Imię: Maksym Wiek: 13 , ale ogarnięty . Kontakt: Skype/TS3/Steam Twój nick na TS3: MΔΚSΙΘΘ ! Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Ponieważ chcę dopilnować porządku na ts3 oraz pomagać innym . Kontakt z administracją: (w skali 1-10): 6,7/10 Ile czasu spędzasz na TS3: Zazwyczaj to siedzę bo 2/3h a w weekendy nawet po 5h Czy posiadasz admina na innym TS3?: Tak posiadam admina na serwerze ts3 gdzie jest ponad 30/40os + na prywatnym na którym sam ogarniałem kanały itd + jeszcze 2 priv . Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): Umiem Wszystko ale niedokońca ogarniam permisji ale sortowanie i nadawanie randze ANTYSPAWN albo ANTYPOKE umim Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Potrafię robić kanały/Dawać rangi/dodawać,usuwać iconki/umiem wyśrodkować,dać na lew,dać na prawo nazwe kanału itd mówie tylko permisje niedokońca . Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak W skali 1-10 to tak 8,9/10 Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Słychać mnie na 14/15latka ale możecie sami sprawdzić . Edytowane 28 Listopada 2015 przez MAKSIOO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Jestem na NieNwm czy wiesz co to mutacja Nie potrzeba więcej adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) Na NIE.. - Na TS3 Cię nie widziałem, a ostatnio sobie wchodzę na tsa. - Za młody. - Rekrutacja zamknięta. - Mało przekonywujące podanie. Edytowane 28 Listopada 2015 przez Pawel.? Kolor czerwony tylko i wyłącznie dla administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Niespełniająca wymagania kandydatura. Podanie odrzucam, liczę, że Karol nie będzie miał mi tego za złe. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi