Raspy 0 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Try to found 2 secrets Spróbuj znaleźć 2 sekrety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Ta płynność, dalej nie wiem o co chodzi w tym filmie ;-; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raspy 0 Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Ta płynność, dalej nie wiem o co chodzi w tym filmie ;-; Płynność jest spowodowana tym że mój kochany program do montażu po spowolnieniu tempa i renderingu widać co robi... A co do tematu to trzeba chociaż trochę znać angielski lub polski tekst piosenki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Aha tu o piosenke chodziło.. xD Akurat miałem playliste i wyciszyłem dźwięk z tego filmu. To lepiej zmienić program, ładniej wyglądałoby gdyby było to płynniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raspy 0 Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Aha tu o piosenke chodziło.. xD Akurat miałem playliste i wyciszyłem dźwięk z tego filmu. To lepiej zmienić program, ładniej wyglądałoby gdyby było to płynniejsze. Postaram się ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi