AlanXPompa 0 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 (edytowane) 1.Nick: AlanXPompa 2.Imię:Alan 3.Wiek:12,5 Lat 4.Znajomość AMX (1-10): 8/10 5.Sprawny i działający mikrofon: Tak w zapasie mam drugi. 6.Składka (tak/nie): Tak 7.Link do swojego GameTracker'a: Sory nie mogę tego nigdzie zrobić stron nie działają ;/ Przepraszam .Parę słów o sobie: Zainteresowania: Piłka nożna, Lubię czasem z komlegami z całą ekipą pograć w piłkę nożną w 12. Jestem Kreatywny, Uczciwy, I nie mam serca żeby niszczyć komuś serwer tak jak co 5 osoba. Na serwerze gram już od tygodnia od 14:00 do 21:00 z przerwą tam ze 1-3 godz. Chciałbym żeby było jak najmniej tego ścierwa na serwerach na speed hackach lub żeby tych dzieci po 7 lat w Anty Terrorystach nie było bo ani mikrofonu nie mają i robią FreeKille. 8.Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Poprostu to jest najlepszy serwer mam cs:go a od tygodnia siedze i tylko u was gram. Na tym serwerze jest świetna zabawa, koleczy i społeczność. I chciałbym wspierać serwer. 9.Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: http://steamcommunity.com/id/43432435/ 10.Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Mogę dziennie poświęcać na serwerze od 1 do 6 godzin dziennie alę sami wiecie czasem trzeba zejść z komputera. 11.W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 14:00-20:00 Weekendy 8:00-15:00, 18:00-21:00 Nie jestem Chłopakiem bez życia poprostu nie mam co robić w domu ;/ 12.Staż w Counter-Strike 1.6: W Counter-Strike 1.6 gram już jakieś 3 do 4 lat. 13.Czy posiadałeś już admina?: Nie bo nigdy o to nie prosiłem bo wtedy same serwery były zrobione przez dzieci i mi nie przypadały do gustu. A jeśli chodzi o takie pare dni To u was kiedy coś się zepsuło i miałem to samo IP co Hero. Nie pytajcie jakim cudem bo sam nie wiem. Edytowane 29 Listopada 2015 przez AlanXPompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReKciK 2 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Gdyby nie brak gametracker'a byłbym na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Na Nie Brak GT- ( ale to chyba jakiś bug bo też nie chce mi się załadować ) wiek- znasz słabo regulamin słaba aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczisowkyy.13 32 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 To co wyżej kolega. Do tego jeszcze dochodzą posty + GameTracker. Generalnie jestem na "tak", ale musisz sobie popracować na "renomę" na naszym serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReKciK 2 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Zapoznaj się z regulaminem lepiej i za tydzień złóż podanie nie zapomnij o gametrackerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KalaGamer 14 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Na nie +Wiek +Nie ogarnia cT + Naduzywa mikro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody734 0 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 "Nie bo nigdy o to nie prosiłem bo wtedy same serwery były zrobione przez dzieci i mi nie przypadały do gustu." A Ty kiedy dorosłeś? Jak miałeś 10 lat? Jestem na nie-wiek -aktywność na forum -nadużywanie mikro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAKSIOO ! 17 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 "Jestem na NIE ,a czemu ? - GameTracker - Aktywność na forum - Nieogar CT ! To jest moja Wypowiedź ,ale tu liczy się wypowiedź adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia 3 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 jestem na nie, powody wymienili powyżej ale napiszę: - konto pod admina - wiek - brak GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReKciK 2 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Jak dla mnie duże nie: -słaba aktywność na forum -brak game tracker'a -nie ogarniasz w ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi