Orange ★ 0 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Witam, czy mogę prosić o link do pobrania fotoshopa CS5 lub CS6 lub CC ? Był bym wdzieczny ponieważ chciałem pobawić się grafiką, gdyż nie mogę narazie nikogo prosić o wykonanie czegokolwiek bo jestem za krótko na forum, a i przyda się kiedyś na własny użytek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Program photoshop jest płatny, więc temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi