✪ KaszaK ♥ EmiLka ✪ 0 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Witam!!!Zostałem permamentnie zbanowany przez Kryptona, chociaż przestrzegałem regulaminu. Powód: Ignoring Admins. Nie wiem jakim sposobem, ale go ignorowałem. Moje pytanie to: Czy dostałem unbana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Po 1 piszesz w podaniach - zły dział Po 2 Jest UBTeam. Jeżeli chcesz UnBana to musisz tam napisać wniosek o UB chyba, że chcesz napisać to jako skargę to zapraszam to działu "skargi" z odpowiednim wzorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zły dział Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi