Gang Albanii 280 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: Gang_[P]lebanii 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: UczeSieStrzelacNaFalelmigranatow 4.IP/SID oskarzanego*: Przykro mi, nie posiadam jego sid'a. Ale zapewne opiekun ma. 5.Data i godzina: 30.11.2015r. Godz. 12.02 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): Ja, Shanell, Takie_czary i Domellenel 7.Opis sytuacji: Chodzi ogólnie o bana dla gracza KalaGamer. Kala miał dość fajnego skila bo z glocka i scouta trafiał same heady. No ale ten admin zamiast nagrać demko lub zrobić ssy to dał mu bana perma za "Czitowanie" A ja jak i wiele osób możemy zapewnić ze Kala jest czysty, a poza tym jest Adminem na JB i przez tego admina nie może wejść na żaden serwer tej serwerowni. Taki admin nie ma prawa mieć admina. Proszę o zdjęcie z niego praw administratora jeżeli nie potrafi się nimi obsługiwać. I proszę tego admina o pokazanie dowodów że KalaGamer czitował, w przeciwnym razie to był/jest bezpodstawny ban. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakieSobieCzary 3 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Potwierdzam, kalagamer został nie słusznie zbanowany... popieram o zdjęcie praw administratorskich "UczeSieStrzelacNaFalelmigranatow" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Skargi na adminów banujących pod powodem czitowanie, raczej odrzucam. Bo jak by każdy opiekun miał osądzać admina o to czy czituje to chyba popytu na te stanowisko by nie było żadnego, a h@ musieli by nam płacić za taką robotę Gracz ma prawo o każdego bana się odwołać, i tutaj jest ważne jak admin podejdzie do sprawy o UB, (dowód, i ogl) i na tej podstawie opiekun, a bynajmniej ja .. mogę stwierdzić czy admin wykonuje swoje obowiązki poprawnie, i czy mam prawo go w jakiś sposób ukarać. Także zamykam temat, bo admin nie popełnił żadnego błędu. Będzie sprawa gracza o UB, będzie ocena pracy admina. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi