Resumex 19 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Mam propozycje na konkurs pd. "Coś osobie". Każdy bedzie mógł napisać coś o sobie i ci którzy najciekawiej napisza coś o sobie to wygrywają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) http://forum.cs-classic.pl/topic/41721-konkurs/#entry252121 Jak chcesz wszędzie taki konkurs to napisz propozycje w dziale konkursy, bo teraz spamisz. Jak dla mnie ciekawy pomysł, ale jeżeli za sponsorujesz te usługi, to nie ma problemu. No to teraz powiedz czy chcesz nagrody z dupy, czy za nie zapłacisz? Bo my tych serwerow nie mamy za darmo, za wszystko trzeba płacić, a jeżeli chcesz walutą płacić w konkursie to lepiej powiedz czy ty za nią zapłacisz? Bo jak nie to, nie . Chyba że 1 usługa, typu slot. Edytowane 30 Listopada 2015 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Resumex 19 Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Ja się pomyliłem i tam przez przypadek dodałem to co tu chciałem :C Sorry za BłądNie ja jestem spłukany a ostatnio wspomogłem serwa i to jest pomysł.. Edytowane 30 Listopada 2015 przez Pawel.? Przypominam, że istnieje opcja "edytuj", jeśli mamy coś do dodania, to tylko ostrzeżenie słowne, jeśli dalej będziesz pisał post pod postem, otrzymasz warna (już drugiego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ph4nt0m 71 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Jak dla mnie ten konkurs trochę jest bezsensowny. Mamy dać nagrody za to, że ktoś napisze coś o sobie? Jeszcze gdyby był sponsor to może, ale tak to mi się to nie widzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Nie wiem czy ze sponsorem rozkręcałbym coś takiego. Odpada, zamykam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi