-=Razzzor=- 2 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Witam, mam problem z csem. Mianowicie gdy wejdę do gry, to po upływie 20 sekund wyskakuje mi błąd " Half-Life Launcher przestał działać. Zrobiłem reinstal csa oraz sprawdziłem spójność plików na steam, ale nic nie pomogło. Kto pomoże/miał coś podobnego i wie jak to naprawić. Proszę o pomoc. hll.bmp Edytowane 30 Listopada 2015 przez Pawel.? Przeniesiono z Counter Strike 1.6 > COD 350 > Ogólne do Counter Strike 1.6 > Pytania/Problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Spróbuj to często pomaga różnym osobom. - https://www.youtube.com/watch?v=qAugPvWr8hk Jak nie pomoże to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Razzzor=- 2 Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Spróbuj to często pomaga różnym osobom. - https://www.youtube.com/watch?v=qAugPvWr8hk Jak nie pomoże to daj znać. Niestey, ale to nie pomogło, już próbowałem. + dodam, że problem ten występuje tylko nas serwerze COD 350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) W takim razie, usuń wszystkie pliki związane z COD 350, albo swój config. @EDIT: Skoro to również nie pomogło to pewnie pomoże usunięcie csa ze wszystkimi plikami dokładnie + usunięcie kluczy z rejestru csa. Sprawdź sobie jak usunąć te klucze. To może pomóc. EW. spróbuj też uruchomić csa z różnymi parametrami np: - uruchomić z różnymi trybami zgodności z systemem, jako administrator. - uruchomić csa z różnymi parametrami startowymi. np: -game cstrike -32bpp Edytowane 30 Listopada 2015 przez SzeregowiecPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Razzzor=- 2 Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 To też nie pomogło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aze Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 może masz betę zaznaczoną w steam jak na ss? zmień to jeśli tak masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Witam, mam problem z csem. Mianowicie gdy wejdę do gry, to po upływie 20 sekund wyskakuje mi błąd " Half-Life Launcher przestał działać. Zrobiłem reinstal csa oraz sprawdziłem spójność plików na steam, ale nic nie pomogło. Kto pomoże/miał coś podobnego i wie jak to naprawić. Proszę o pomoc. Mam ten sam problem, tyle że bez żadnej informacji czy coś przestało działać. Na ten moment przypuszczam że to wina ostatnich aktualizacji CS 1.6 . A cofnąć aktualizacji się nie da, cóż no.. na razie jeszcze można pograć sobie w 1.6 ale większość serwerów nie działa, z csc sprawdzałem z 350 , dd2 i dr, jedynie DR działa ;/ A no była aktualizacja 1.6, ze zdziwienia zrobiłem ss'a. .. http://scr.hu/21h0/b584o Problem nie do rozwiazania także temat zamykam. może masz betę zaznaczoną w steam jak na ss? zmień to jeśli tak masz To na pewno nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Bezradni jesteśmy, potrzebny backup aktualizacji z listopad/grudzień, którego na ten moment nie ma. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi