JayMcKenzie 393 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Nick: Jay McKenzie Powod rezygnacji: Kompletny brak czasu na zajmowanie się sprawami serwera. Cholernie napięty harmonogram nie pozwala mi przeznaczyć niemalże ani chwili życiu Jail'a. Poza tym, nie sprawia mi to tak dużej przyjemności, jak sprawiało to miesiąc czy 2 temu. Cos od siebie: Chciałbym serdecznie przeprosić całą administrację za kłopot, jaki teraz przeze mnie będziecie mieli. Rezygnuję ze wszystkich posad zajmowanych przeze mnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi