Nevermore. 0 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Nick:E-Let.pl |Nevermore| AkaLink do demka:http://275692.hltv3.pukawka.pl/hltv-1511302210-de_dust2-1448917800-1448919300.zipWycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] There are 54 minutes and 8 seconds left of your ban.[AMXBans] Banned Nickname : E-Let.pl |Nevermore.| Aka[AMXBans] Reason : ' Czitowanie '[AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 876729014 '[AMXBans] Your IP :[AMXBans] ===============================================Serwer:[ONLY DD2][KONKURS TOP15]Cs-Classic.pl (de_dust2)Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=28246 Jak wcześniej admin popełnił błąd po pierwsze dając mi bana za nic a po 2 nawet jeśli czitów bym używał to dał mi go na godzinę, ale mniejsza o to proszę o rozpiskę. Edytowane 30 Listopada 2015 przez Nevermore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Admin banujący ma 24h na rozpisanie demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nevermore. 0 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) 24h mija a ja bym z chęcią wkońcu pograł Edytowane 1 Grudnia 2015 przez Nevermore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zacznijmy od tego, że Ty już za sam nick powinieneś wylecieć z permem 1.1.3 Zabrania się reklamowania forum , sieci , stron. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Tyle że niestety nie ma takiego czegoś jak e-let.pl , ale ty wprowadzasz w błąd, bo nikt z administracji nie będzie wprowadzać tego adresu do google i szukać rezultatu, także lepiej abyś ten nick zmienił. Ban minął, ja sobie sprawę wyjaśnie. Edytowane 1 Grudnia 2015 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione. Lepiej zmień nick. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi