Marian? 16 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Dobry dzisiaj pokaże wam jak grać pickiem w dragon bal new story(dbns) (to nie jest reklama serwa jak by co ) ;31 Picek do dobra postać co wali z daleka z e bala2 jak dobrze go wyskilujesz to nim miatasz jak szatam3 na tym serwie co ja gram to są asy (atack Speed) Jak masz 180 as to siekasz4 Na tym serwie są fire ball moon bal bloody moon e ball as ball/5 Expic nim łatwo a nawet izi questy to też bo z daleka nawalasz 6 są tez tam transy do reba to od 30-50-100-150=200 to max 7 Po rebie to są tylko do 150 od 50-100-150 zwykle a potem się robi już inne 250-pq 450=spq 550=lpq 950-vpq =1800 fpq 2000-hpq Prezent mikołajkowy: MIKOLAJS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aze Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 za duża czcionka, początkujący poradnika by nie zrozumiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 za duża czcionka, początkujący poradnika by nie zrozumiał. I w tym właśnie problem, że ja nic z tego nie rozumiem. Takie zdanie "jak masz 180 attack speed'u to siekasz", ale jak mam zdobyć te 180 szybkości ataku? Coś trzeba na nim zbudować? Jakieś umiejętności wybrać? FML Nic nie rozumiem z tego, ale skoro Karol nie odrzucił CI tego poradnika (bo był robiony jako odrobienie warna), to musi być "w porządku". Czcionka za duża, zero objaśnienia, wszystko nawalone, więc... Oceniam na 2/10. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywnosci Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi