Arczisowkyy.13 32 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Skarga na MAM LEB NIE OD PARADY Wzor skargi: 1.Twoj Nick: .:ArCz58:. 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Gracz 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: MAM LEB NIE OD PARADY 4.IP/SID oskarzanego*: STEAM_2:0:257747811 5.Data i godzina: 2015-12-01, g 13:27:01 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): świadkowie Takie_Czary i Silver Elite Master (hs), demko w załączonych plikach. 7.Opis sytuacji: Gracz o nicku "MAM LEB NIE OD PARADY" freekillował. Skarżyli mi się potężnie, że odrazu bana mu za fk. Ja tego nie widziałem, ale wszedłem na serwer i stałem się świadkiem (dowód demko). Dałem narazie na 30 minut, ponieważ chciałem zapobiec pytań, za co dałeś mu bana na tydzień i późniejszych skarg za nieprzestrzeganie regulaminu + nie ogarnięcie admina. Chcę, abyście wiedzieli, czemu ten użytkownik dostanie bana na tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi