Lamisz! 29 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Witam, chciałbym dowiedzieć się co nieco na temat problemu, który mnie dotknął. Chodzi o to, że ostatnio dostaje autobana za "użycie dziwnego przycisku". BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 74 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 1 hour , 27 minutes and 59 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : ~~ ' MrPerFeKT ' ~~ [AMXBans] Reason : ' [KSG] Uzytu dziwnego przycisku ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 87.204.155.206 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your console Niby nic dziwnego, ale dostałem go w trakcie wchodzenia do gry (podczas ładownia). Mógłby mi ktoś wyjaśnić skąd to się bierze? Natomiast drugi problem, to taki, że mam aktywnego bana, którego dostałem 5 dni temu (25.11.2015). Zgodnie z regulaminem przeczekałem karę nie wchodząc nawet tego dnia już do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Cześć, Proszę sprawdź ten temat dostałem bana nie na swój nick... Jestem niemalże pewien, że to Ci pomoże 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Boże nie potrafisz powiedzieć żeby zrestartował router/modem lub poczekał do północy żeby mu się samo IP zmieniło, tylko odsyłasz poradniki, w których zresztą to samo pisze. A jeżeli Lamisz , twierdzisz że to nie pierwszy ban może problem leży w rodzince, ktoś gra łapie bany i tobie czyta. [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 87.204.155.206 ' SID z wersji v23 IP stałe http://download.cs-classic.pl/cs-1-6-download/ Zmień cs'a na tego, nie innego tylko tego. Edytowane 1 Grudnia 2015 przez Siwy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lamisz! 29 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Jestem jedyną osobą w domu, która gra w cs'a, resetowałem router i nie pomogło, teraz spróbuje pobrać nowszą wersje cs'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Powód: Zastosuj się do tego co pisał Siwy i wejdź na serwer. Teraz powinno już Ci działać, sprawdźJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi