Smite 18 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) 1. Nick: Smite ---> HARDCOR 2. Imię: Paweł 3. Wiek: 22 4. Znajomość AMX (1-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Smite%20%20%20%20%20%20%20%20---%3E%20HARDCOR/193.33.177.101:27156/chwilowo mało grałem, nadrobi się 8. Parę słów o sobie **: Łysy xD dorosły, nie za wysoki, ale i nie za niski 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Myślę że przyda się osoba do waszego grona, zawsze pomocna dłoń jest mile widziana, jak i również chciałbym pomagać w ogarnięciu serwa. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:84117756 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Nie mogę tego określić co do min. ale ok 3/4 h dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Od poniedziałku do piątku, weekendy odpadają niestety 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Ponad 6 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) edit, nessia gram bardzo często na serwie, więcej od ciebie a to że czasem nie ma czasu zagrać to każdemu się trafi, jeśli chcesz mogę ci wypisać wszystkie nicki na jakich grałem i zobaczysz jaki ja spędzam czas na serwie, tak samo z rangą i wpisaniem na listę, nie na wszystko człowiek znajdzie czas, choć przyznam że z tym zawaliłem troszke. Edytowane 1 Grudnia 2015 przez Smite 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) na tak często go widzę ogarnia był adminem zawsze się stara go zdobyć a poźniej przez jakiśgłupi powód traci go.. gt słabe bo on na jednym nicku nie umie pograć xD ale wiem że on gra czesto to jest taki no life mały troche xD Edytowane 1 Grudnia 2015 przez rolooo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Wiele razy straciłeś admina. Jeśli nie możesz ogarnąć czegos tak prostego, jak wpisanie sie do tematu o range, to supi Ja jestem na nie. Dostajesz admina i zaraz go tracisz, do tego gt slabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Jestem na NieTwoje podanie mnie nie przekonuje w ogóle.http://prntscr.com/995boj< Tak wygląda twoje miesięczne GT, Bardzo dobre? Nie sądze. + jest taki ,że zedytowałeś Moja propozycje: 1. Posiedź jeszczę trochę na serwerze. 2. "8. Parę słów o sobie **: Łysy xD dorosły, nie za wysoki, ale i nie za niski" Napisałeś to "na odwal" aby zapełnić owy podpunkt, więc następnym razem napisz troszkę o sobie (Mniej na odwal, człowiek w takich momentach powinen być choć odrobinę poważny ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Jesem za okresem probnym ,poniewaz wiele warunkow spelnia np wiek , doswiadczenie , ale gt nie jest zadawalajace . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Chciałem dac ci szanse ale niestety po złozeniu podania zero aktywnosci na serwerze , do tego nie masz zbyt pozytywnej opini. Znam cie Smite dosc dobrze popraw aktywnosc na naszym serwerze i pokaż nam ze zalezy ci na dołączeniu do grona adminów pozdrawiamy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi