CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Witam, nie wszyscy zauważyli ale jestem człowiekiem pozytywnie nastawionym i tak mnie naszło na poprawianie ludziom humoru w zimie. Aktualnie studiuję w Rzeszowie i wpadł mi do głowy pomysł aby na środku rynku zrobić bałwana, nie zwykłego meter na meter tylko tak dużego żeby ludzie w kolejce się ustawiali do zdjęć Co sądzicie, czy ma to sens, czy ma to szanse? Jest jakiś rzeszowianin skory do pomocy? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Marta (doktor hajs) pewnie chetnie pomoze:D Bardzo lubi bawic się w sniegu:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 O ile Was straż miejska nie złapie i skasuje, to nie jest to taki zły pomysł, może w wiadomościach o Was będzie mowa #dopinguje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Jeśli już to uzgodniłbym to z władzami Edytowane 1 Grudnia 2015 przez Pawel.? No to teraz pozostało Wam tylko czekać na śnieg :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Halo! Ja mogę pomóc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 A znasz jeszcze kogoś z Rzeszowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 A znasz jeszcze kogoś z Rzeszowa? Mogę zgarnąć znajomych! A jeżeli chodzi o sieć to z tego co kojarzę, przewija się kilka osób z Podkarpacia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgadamy się jeszcze, ktoś jeszcze chętny? Pewnie władza musiałaby dostarczyć śnieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoW?` 0 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Dobre ahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drako 26 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Pynia i ja jedziemy tam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Damian z gestem jest z RZ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 A ty hajsik czego nie pojdziesz? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Ja moge ogladac incognito jak zawsze :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi