MAKSIOO ! 17 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 To moja 1. Praca Typu Tapeta 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Praca wygląda świetnie ^^ , miła dla oka co najważniejsze. Jeśli zmieniłbyś ramkę na przeźroczystą i powieloną warstwę z napisem byłoby lepiej ale to tylko moje zdanie.Naprawdę mi się podoba Rób galerie i wrzucaj więcej ! . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Well done. Bardzo fajna, miła dla oka praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Praca mega Usuń tylko te "M", bo trochę to psuje całość. Jako tapeta na pulpit jest cudowna - miła dla oka, super kolory, nie walące po oczach efekty! DUUUUŻY plus dla Ciebię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Bardzo fajna praca, tylko ta czarna ramka psuje efekt trochę. Plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 bardzo fajna miła dla oka praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności ze strony autora i użytkowników, jeśli autor sobie zażyczy otwarcie tematu, proszę o PW. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi