Funny358 38 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 1. Nick:FunnyGun2. Imię:Mateusz3. Wiek:154. Znajomość AMX (1-10): 65. Sprawny i działający mikrofon:TAK6. Składka (tak/nie):TAK7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/FunnyGun/193.33.177.166:27015/8. Parę słów o sobie **: Jestem se Mateusz, mam poczucie humoru, duzo gadam-pisze, lubie pilke siatkowa, grac na komputerze no i takie tam xD9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Jestem czesto na serverze i czesto nie ma adminow (rozumiem nauka itp) a ludzie nie wykonuja celi albo widze roznego typu czity.!10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: NIE11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:Jakies 3h w robocze dni, a w weekendy okolo 5-6h (mam tez rodzenstwo).12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Po szkole (14:20) od rana - od popoludnia.!13. Staż w Counter-Strike 1.6: jakies 7 lat (tak zaczalem gre w cs jak mialem 8 lat )14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):TAK WYMAGANIA!!! 1. Ukończone 16 lat + - 2. Spędzone 20 godzin na serwerze + 3. Zachowanie kultury na serwerze (mysle) + 4. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum (taki miejszy) - 5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + 6. Posiadanie mikrofonu + 7. Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Funny niestety jestem na Nie. przede wszystkim przez to, że za krótko grasz. Na twoim miejscu poczekałbym jeszcze chociaż tydzień zrobił ładne gt 200 min dziennie , po udzielał się na forum no bo niestety 6 postów i mala akt. w Skrócie. poczekaj tydzien po udzielaj się więcej i pokaż nam na serwerze, że możemy tobie zaufać tak jak Puchatkowy i mn9 zaufali mi ^^. Życzę ci powodzenia i się nie poddawaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny123 18 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Na nie Brak wymagań (wiek, mało postów) Złóż podanie jak będziesz miał 16 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Może i ma 15 lat... Ale jego zachowanie na serwerze wcale na to nie wskazuje. Jest opanowaną osobą, a tobie Destin zdarzy się czasami wybuchnąć. Posty na forum? Nadrobisz w przeciągu dnia lub dwóch. Na serwerze masz przegrane +90h. Jestem za okresem próbnym dla ciebie, i myślę że nadasz się na Admina. Musisz tylko nadrobić posty na forum, odwiedząć przynajmniej raz dziennie to forum i na serwerze posiedzieć te 2h dziennie. Jeżeli nie spełnisz tych oczekiwań będą nici z Admina. Pozdrawiam. Edytowane 2 Grudnia 2015 przez mn9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Przyjęty na okres próbny.Zapraszam na PW. Edytowane 1 Grudnia 2015 przez mn9 Tylko ja mam widzieć tą aktywność na serwerze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi